Spreker – Ralph van der Meer

Spreker bio

Ralph is een creatieve ervaren online professional met een Master titel in eTechnology en sinds 1998 werkzaam in de online wereld.

Sinds 1.5 jaar zijn we bij Breinwave bezig met de ontwikkeling van Hololens applicaties. Waar we werken met technologieën zoals Unity, Vuforia, Microsoft Cognitive Services, Microsoft Kinect en .Net.

Ralph bedenkt in grove lijnen wat de applicaties moeten gaan doen en werk waar nodig conceptueel en functioneel de zaken uit.

We hebben de afgelopen anderhalf jaar veel geleerd over de specifieke (on)mogelijkheden van de Hololens en de generieke uitdagingen die er liggen als het gaat om Mixed Reality toepassingen. Hier kan je denken aan gebruikers interfaces (GUI), de technische limieten van de huidige eerste versie van de Hololens, de koppelmogelijkheden naar andere (Microsoft) platformen en het ontwikkeling van 4D (3D + tijd) applicaties.

De aflopen tijd heb ik op diverse plaatsen in het land workshops gegeven waarin de Hololens aan een breder publiek werd getoond met als doel om te laten zien wat het kan en waar de VR/AR/MR wereld naartoe beweegt.

 

 

 

 

 

Werkzaam bij Breinwave
Blog: http://www.breinwave.nl/ralph-van-der-meer